Om oss

Välkommen in!

Välkommen in till oss i butiken på Norra Hamngatan 38, mitt i centrala Göteborg! 


Vi har funnits på samma plats i ca 25år och har lång erfarenhet av både hälsokost och träningstillskott. Chansen är stor att Du inte har sett en butik som denna förut. Vi är något av en hybridbutik med ett väldigt brett utbud och en ännu bredare kunskap. 

Vår personal

Antony Badamchi är ägare av butiken och skapare av det väl fungerande konceptet med en butik som kombinerar det bästa av en hälsokostbutik med det bästa från en träningstillskottsbutik. Han har över 25 års erfarenhet och allt startade med en hälsokostbutik på Avenyn som hette Avenyns Hälsokost. 

Marcus Olausson har arbetat i butiken som säljare sedan 2012 och är en av de mest servicedrivna i denna branschen. Han anser att varje besökare är viktig och att de bör få känna sig så. Med kunskap, passion och stort tålamod hjälper han dig med dina inköp. 

Antony Badamchi

Ägare/Butikschef

Marcus Olausson

Anställd/stjärnsäljare

Kunskap

Kvalitet

Låga priser

Med ca 40 års genemsam erfarenhet är kunskap något som vi värderar väldigt högt. Vi jobbar konstant med personlig utveckling och utbildning och är det något vi inte vet tar vi reda på det. 

Det är viktigt för oss att våra varor håller hög kvalitet och att vi alltid rekommenderar de produkter som kunden kan förvänta sig bäst effekt av. 

Trots läge mitt i centrum sätter vi våra priser så lågt vi bara kan. Dessutom har vi prisgaranti och gör allt i vår makt för att matcha priser och se till att Du vill göra alla dina inköp hos oss!